1037 Budapest, Montevideo u. 3. Telefon: 250-4288, 250-4289, 250-4290, Fax: 250-4285, Mobil: 06-30-9483-309
Bemutatkozás

 

Cégismertető

A Rózsadomb lábánál Budapest III. kerületében helyezkedik el az a közel 6 hektár nagyságú terület, ahol a jóváhagyott Kerületi Szabályozási Terv irányelvei alapján egy emberi léptékű, szellős, sok zöldfelülettel tarkított környezetbarát irodapark építését kezdtük meg.

A területet 14 önálló építési telket foglal magába, melyeket egy közútként kezelt, belső feltáró út (Montevideo utca), több önálló, szabadon formálható egységre bont, lehetőséget nyújtva új épületek megvalósítására ugyanúgy, mint egyes megtartható épületek átépítésére, korszerűsítésére. A SZÉPVÖLGYI IRODAPARK-ban mintegy 50.000 m2 irodaterület valósul meg az elkövetkező kb. 3 év alatt.

Az irodapark "főbejáratát" a Szépvölgyi út - Pusztaszeri út - Montevideo utca lámpával irányított csomópontjában helyeztük el, de hasonló szerepet lát el a Szépvölgyi út - Seregély köznél kialakuló csomópont is. A terület tömegközlekedési adottságai is kiemelkedően jók, megközelíthető: HÉV-vel, villamossal, autóbosszal. A 3-4 emeletes, önálló irodaépületek zöld környezetve ágyazva, igen jó parkolási lehetőségeket - mélygarázs, felszíni parkolók - nyújtanak.

A patkó alapkban forduló belső fűút a Seregély köz felett köt be ismét a Szépvölgyi útba. Az út ÉK-i íve mellett húzódó kisebb domb fennsíkján munka utáni felfrissülést, pihenést és sportolást szolgáló sportpályákat és azok kiszolgáló épületeit helyezzük el a II. ütemben. Működését az irodaparkkal szervesen együtt tervezzük.

Az épületekben található irodaegységeket I. osztályú minőségben, kerámia vagy szőnyegpadló burkolattal, 4 csöves FAIN-COIL klímával, de nyitható ablakszerkezetekkel ellátva, a megrendelő igényeit messzemenően figyelembe vévő, alaprajzi kialakítással, kulcsrakész állapotban kívánjuk értékesíteni, illetve bérbeadni. Az irodaegységek 150 m2-től szintenként 1.200 m2-ig állnak rendelkezésre. Bérlésre és megvásárlásra egyaránt lehetőség nyílik.

Az irodapark komplex működéséhez több funkció elhelyezését tervezzük pl.: posta, bankfiók, gyorsétterem, büfé, kávézó, irodaszer bolt, irodabútor bemutatóterem, fodrász-kozmetika, autómosó, stb. Minden olyan funkció elhelyezésében nyitottak vagyunk, ami az irodai dolgozók kényelmét, az irodai tevékenység komplex kiszolgálását segíti.

Célunk, hogy egyedi, személyre szabott, de mégis komplex szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére a hosszútávú, kölcsönösen kedvező együttműködés reményében.